Post by ommullitherhard on Feb 22, 2022 22:32:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Marina - cooking games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Marina - cooking games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара више драгуља ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Marina - cooking games 2022 version ▞▞▞
Bike Rush Arkaadmängud yhka
Cooking Marina - cooking games Περιπέτεια pfas
немам речи без речи
Добро искуство..али сам разочаран..јер је изненада један ресторан закључао..јапанске кухиње које сам скоро завршио. Заиста сам разочарао. Добио сам све кључеве од рестуарент-а..иако нисам могао, нисам могао отворити другог рестуарент-а.. Заиста сам разочаран.
Невероватно 👌 цхудир хи хф феедбурнер није овом снимачу био згодан да први коментарише овај уређај 😂😂😂😂
Cooking Marina - cooking games ผจญภัย qito
Такође сам се заглавио у 6. нивоу ☹ Не знам разлог, али није проблем мог телефона 😐
Добро 🍔🍟🍰🍳кување
Добро
Cooking Marina - cooking games ایڈونچر qxml
Одлична и занимљива игра. Тако сјајна графика. Вечера👌
Зато му дајем две звездице. Не прелази са нивоа један након што завршите са првим нивоом, освежава се изнова и изнова, али добро је да промените што могу поново да га инсталирам 👍👍😎
Тако слатке игре
Како лепа игра, заиста је ценим и волео бих да јој дам 3 звездице, веома занимљива игра
Јако ми се свиђа ова игра
Мрзим ову апликацију јер је тако тешка и ако је срце већ сломљено или празно, не може да игра
Толико ми се свиђа када патим од ишијаса.
Ово је невероватна игра, играћу ову игру све време када волим ову игру
Када играм ову игру, она игра један ниво и затвара се, а када је поново отворим ради исту ствар, молим вас порадите на њој! У реду када сам преузео апликацију била је у реду и када сам је отворио..... Само пусти једну фазу па се затвори и када је поново отворим и даље поново игра ту фазу и затвори се онда сам је деинсталирао па поново инсталирао, али је ради исту ствар
Волим ову игру, али имала је велики проблем јер није желела да се отвори до трећег ресторана, поправите ово😡😡😡😡
полииа е гаме иам уживати
Дугме за наставак се заглавило...требало би да га поправите
Ова игра изгледа лепо, али проблем је што не жели да иде на други ниво
није добро у овој игри, има грешака и моја игра се пала на нивоу једанаестог поглавља
Ово је лепа игра. Ово је најбоља игра кувања коју сам икада видео у животу
Невероватна игра
Веома лепа ова игра
Веома добра игра
Волим игру... Драго ми је да сте коначно додали мали бонус јер без њих игра је тешка на неким нивоима. Не свиђа ми се што вам време почиње чим се ниво напуни, а не када је време да почнете да кувате, јер ово одузете 3 до 4 секунде значи све. Такође када ће се отворити Сједињене Државе. Играо сам исте нивое на нивоу 1 изнова и изнова јер не могу да играм ниједан други ниво
Ужасна игра која константно руши монотону игру. Нула звезда кад би могао
Здраво, молим те, откључај нове лавове
Супер 🙂
Не могу да играм ниво седам.... Зашто је тешко
То је невероватна игра коју сам икада видео у свом животу
Када сам први пут инсталирао апликацију, била је веома добра осим за огласе, био сам у реду са огласима, али се апликација више не би отварала и само би ми рекла грешка. Нисам могао да отворим апликацију и завршио сам изгубио сам сав напредак у игри па сам је само деинсталирао
Игра је забавна, али једва може да уради други део првог нивоа, а да не искористите све своје појачања и платите више.
Не преузимај ово. Ово је игра за хватање новца. Друге игре за кување требају само плаћене драгуље/појачиваче у 5. ресторану. Међутим, Цоокинг Марина већ захтева плаћене појачиваче/драгуље већ у 2. ресторану.
Волим ову игру јер је веома забавна, али интензивна и тешка, али је забавна, али корисници се јако љуте када правите грешке и одузимате време 😍😅 И даље је волим и настављам да је играм 💖❤
Цоокинг марина игра лоша.јер долази превише купаца и нема надоградње. Повећајте само 4,5 даимонда, али надоградите желите 60 даимонда. Како? Не свиђа ми се ова игра.
Одлична апликација, добра графика, добре контроле.
Одлична
Цоол игра, али ................................................................. ................................................................ ......................,................................ ........................,................................ ........................,................................ ................................................................ ................................................................ ........,................................,......... ....................................................., ................,................................
Свиђа ми се ова игра јер игра није досадна
Иди
Cooking Marina - cooking games Seikkailu whc
Свиђа ми се ова игра али не жели да је игра . Не знам да ли је проблем у мом телефону
Могла би бити добра игра, али рекламе стално прекидају и гасе игру. То је главобоља
Супер врло добра одлична услуга и услуга подршке 🥰😍🤩
Нгеселин бангет сетиап ниелесаин маин га биса цонтинуе атау нект удах га биса диапа2ин харус келуар пакса, бука лаги харус нгуланг лаги левелниа. Дан иклан терус сетиап абис селесаи маин. Пербаики донг јади га ниаман бангет маинниа.
Веома лепо и тихо