(Android/iOS) Μάθετε ιαπωνικά - Ακουστικό και προφορικό οι απατεώνες αυξάνουν τα κουπόνια
Mar 6, 2022 21:59:19 GMT
Post by calgambgrasserrend on Mar 6, 2022 21:59:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Μάθετε ιαπωνικά - Ακουστικό και προφορικό ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Μάθετε ιαπωνικά - Ακουστικό και προφορικό IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ οι απατεώνες αυξάνουν τα κουπόνια ▞▞▞
▞▞▞ Μάθετε ιαπωνικά - Ακουστικό και προφορικό 2022 version ▞▞▞
Belajar Bahasa Jepang - Mendengarkan Dan Berbicara Pendidikan ggh
P Gajawab kita nikah :³ :v
Τα λόγια είναι λάθος
Είναι πολύ ωραίο για μένα να μαθαίνω 3 γλώσσες: Αγγλικά, Κινέζικα, Ιαπωνικά. Ευχαριστώ PORO NIHONGO. Ελπίζω αυτή η εφαρμογή να έχει περισσότερες πολλές δυνατότητες για να βοηθήσει τον εκπαιδευόμενο να γίνει καλύτερος στην εκμάθηση της γλώσσας του 👍😊 ありがとうございます
Se Naučite Japonski - Poslušanje in Govorjenje Izobraževanje mzva
Εγκαταστάθηκε και απεγκαταστάθηκε λόγω πολλών ενοχλητικών διαφημίσεων.
το λατρεύω!! εύκολο σαφές και χρήσιμο έχει και αγγλικές μεταφράσεις!!! φοβερό
Θέλω πραγματικά να το χρησιμοποιήσω, αλλά οι χαρακτήρες kanji είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ για να μπορώ να τους διαβάσω άνετα ακόμα και μέσα από ένα tablet. ΠΑΡΑΚΑΛΩ κάντε το μέγεθος του χαρακτήρα ρυθμιζόμενο, με ενοχλεί πραγματικά
Μόλις ετοιμαζόμουν να το εγκαταστήσω, αλλά είναι εντάξει να το χρησιμοποιήσετε όταν είστε μόλις n5;😢
Pets Race - Fun Multiplayer PvP Online Racing Game Arcade pmqv
Ο ήχος και τα κείμενα των βασικών συνομιλιών ακολουθούν δύο διαφορετικούς διαλόγους ξεκινώντας από τον αριθμό 20, επομένως είναι αδύνατο να παρακολουθήσετε τη συνομιλία
Απλά Υπέροχο! Χρήσιμο για αυτομαθείς. Εξερευνήστε τους πολλούς τρόπους σταδιακής μάθησης. Στους προγραμματιστές, ελπίζω ότι μπορείτε να συμπεριλάβετε ένα μάθημα που διδάσκει το αλφάβητο (Hiragana, Katakana), αλλά επειδή αυτή είναι η πρώτη μέρα για μένα, θα σας ενημερώσω εάν τα μαθήματα είναι αρκετά για να το εξοικειωθείτε.
Η ιαπωνική γλώσσα έγινε πιο εύκολη μέσω αυτών των εφαρμογών. Επίσης, μια από τις αγαπημένες μου γλώσσες στον κόσμο......
Είναι πολύ ωραίο και μου άρεσε, αλλά οι διαφημίσεις το καταστρέφουν πραγματικά
Αυτή η εφαρμογή με βοηθάει πολύ. Έχω βελτιώσει (όχι πολύ ακόμα) την ιαπωνική μου γλώσσα. Όλα χάρη σε αυτήν την εφαρμογή.
Ωραία μικρή συνομιλία ανάλογα με το επίπεδο μάθησής σας, με βοήθησε πραγματικά να βελτιώσω την ακουστική μου ικανότητα.
Κάθε συνομιλία, είτε δοκιμάστηκε είτε ολοκληρωθεί, τελειώνει με μια διαφήμιση βίντεο, δυστυχώς είναι αρκετά ενοχλητική, τόσο που την απεγκατέστησα μετά από λίγα μόνο λεπτά, παρόλο που η ίδια η εφαρμογή φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Οι διαφημίσεις είναι κοινές και σημαντικές, το ξέρω, αλλά ήταν πραγματικά λίγο υπερβολικό, έπρεπε να παρακολουθήσετε, διαφήμιση βίντεο 5 δευτερολέπτων μετά από μια συνομιλία ~15 δευτερολέπτων.
Δώστε romanji για ιαπωνικό γράμμα, ώστε να είναι εύκολο να το καταλάβετε. Δώστε επίσης τη σημασία των προτάσεων στη γλώσσα σας. Μπλουζα
Μπορεί να ακούσει και να διαβάσει τη συνομιλία ταυτόχρονα. πολύ ωραία.
είναι πολύ καλό, αλλά μου αρέσει να επιβραδύνω τις λέξεις onnigashimasu, ευχαριστώ το βρήκα, αλλά ακόμα βρίσκω κάποιες άλλες λέξεις για να εμφανιστούν, αλλά δεν θα είναι onnigashimasu
Λατρεύω απόλυτα αυτήν την εφαρμογή! Αυτή είναι μια τεράστια βοήθεια για εκείνους τους αρχάριους όπως εγώ που μελετούν την ιαπωνική γλώσσα όπου κι αν βρίσκεστε. Δεν θα το μετανιώσεις. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
Χρήσιμος
Σε πολλές διαφημίσεις
Είναι μια χρήσιμη εφαρμογή για να μάθετε ιαπωνικά. Είναι εύκολο να μάθετε ιαπωνικά σε αυτήν την εφαρμογή. Είναι πολύ καλό μου αρέσει αυτή η εφαρμογή. 💜
Ναί! αυτή η εφαρμογή είναι πολύ καλή μου αρέσει
Νομίζω ότι είναι μια καλή λήψη η ζωή μου μόλις αρχίζει να το μάθω αυτό για 2 χρόνια πριν πάω στην Ιαπωνία για να ζήσω πραγματικά με βοήθησε να το μιλήσω τώρα και έκανα μια καλή ζωή
Δεν είναι για αρχάριους
Κάπως καλό. Να συνεχίσει.
Μου αρέσει να δουλεύω στην Ιαπωνία! Και αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική για εκμάθηση ιαπωνικής γλώσσας. Ευχαριστώ!
γιατί η εφαρμογή μου άλλαξε σε αγγλική γλώσσα, η γλώσσα του τηλεφώνου και της εφαρμογής μου είναι bahasa indonesia; πολύ δύσκολο να μελετήσω, γιατί τα άσχημα αγγλικά μου
Μου άρεσε η γλώσσα από την εφηβεία μου παρακολουθώντας anime, αλλά έχω μια ισχυρότερη αίσθηση εκτίμησης που μαθαίνω τις κλίσεις και τους τόνους τώρα. Arigato
Τα ιαπωνικά δεν είναι καν επιλογή
Δεν έχεις Ιάπωνες
Καλό αλλά όχι αρκετό. Απλά δείτε ένα anime, υπάρχουν πολλά από αυτά
Se Naučite Japonski - Poslušanje in Govorjenje Izobraževanje mzva