Post by calgambgrasserrend on Mar 6, 2022 22:02:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan számú tokent kódol ▞▞▞
▞▞▞ NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE 2022 version ▞▞▞
Azt irja ki hogy update utána error pedig ez az 1 játékom van és 60 gb szabad
Kezd elegem lenni ebből a játékból. Annyira nehéz shinobitokat keresni, hogy szívesen fizetnék a shinókért, de minden más játékkal ellentétben ezeknek az ára nagyon magas. Az f2p, mint a p2p hatványpontjait elválasztó tér túl magas. Kezd unalmas lenni, ahol ha nincsenek események, csak a rangra törekedni lehet, és ez nem is olyan izgalmas. Jó kapcsolat kell hozzá, de a játékmenet még csak nem is jön össze, mert nem is PvP. Rosszabb vagy, mint a Slugfest Devs.
Összességében a játék jó: jó a grafika, jó a játékmenet, de a nindzsa kártyák csökkenési aránya elég rossz, nagyon nehéz beszerezni még egy kicsit is tisztességes dolgokat, és nehéz shinobitokat szerezni. A játék elég P2W
Imádom ezt a játékot, úgy érzem, hogy amikor nagyon balszerencse van, a játék felismeri ezt, mert a 4. évfordulóra megkaptam a sasukes EX ultimate első próbálkozását, miután egyáltalán nem. 😄 DE TÁMADÁSI KÜLDETÉSEKBEN FOLYAMATOSAN KAPCSOLATI HIBÁK KAPOK, ÉS EZÉRT ELVESZEK, KIJAVÍTSA
NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE แอ็กชัน ylct
Ez a játék a legjobb naruto játék, amivel játszottam, de nem enged be, ha elmegyek, de folyamatosan töltöm, mert nagyon jó játék, frissítsd ezt a hibát, és e hiba nélkül 5 csillagra értékelném.
A játék nem indul, és a hiba már többször előfordult. Légyszíves javítsd ki
Nem rossz
Hogy őszinte legyek, a játék elég jó, de egy káosz a rengeteg elem és karakter frissítése, mivel ez a játék a minimális erőforrást adja, más szóval nem szabad barátságosan játszani, ezért nem olyan népszerű, és senki sem beszél igazán. erről.
Nehezen lehet farmolni.
Még csak el sem indul a Doogee Mixen. (Proc: Helio p25, 4gb ram....) mi a baj srácok?
Szeretem a részleteket, a pontosságot és a grafikát. A játékmenet szilárd. De mi értelme van annak, hogy minden egyes karakterhez közvetlenül a kapun kívül hozzáférjünk? A játék első 5 percében bejelölöm a jelen dobozomat, és ott vannak szilánkok, amelyek hozzáférést biztosítanak minden karakterhez. Beleértve a végfokozatot, például a Naruto hat útvonalas módot. Nem hagy semmire törekedni. Nincs eredmény. Kivéve a kártyákat és a beindításukhoz szükséges eszközöket. Nevetséges.
hűvös ...jó játék sok lehetőséggel...de hiányoznak belőle a funkciók, és a szerencsétlen lépés-idézések és nehezebb küldetések révén pénzrablóvá válik. Adnod kell valamit az ingyenes játékosoknak is...Régóta nem kaptam 1 ultimate jutsunál többet. még csak nem is adsz semmiféle shinobite-ot, amit elkölthetsz... ez elég kemény és kiábrándító dolog egy olyan játékhoz, mint a "Naruto".
Hello, miért ninja way mission inly 3 fejezetben... de a barátomnak nincs nore fejezete btw a játék a legjobb.
Ez a játék olyan, mint a dragon ball legendák, a betűtípusokkal és mindennel, nagyon jó, de a dragon ball legends jobb volt, és volt 3 a 3-ra pvp-je, ami jó része volt a játéknak
Élvezem a játékot, nagyobb kihívást jelent számomra, és több ex ultimate kártyát ad
A játékom folyamatosan összeomlik! A missziós erődben több mint 5-ször lezuhant, és sok tekercset elvesztettem emiatt, nagyon irritáló. Most az új küldetésben az ellenséget egyszerűen lehetetlen megnyerni, még a legerősebb 122 000 karakterem mellett sem győzöm le a 80 000 szintű Shinobist, az egyik út, ahol nincs folytatás. Azelőtt napi 5 óránál többet játszottam, most csak azért megyek online, hogy átvegyem a napi jutalmamat, semmi több
NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE アクション apv
Nagyon belekezdtem a játékba, és NAGYON függővé váltam, és az apró hibák itt-ott rendben voltak, de most egyszerűen nem nyitja meg az alkalmazást. Megpróbáltam újratelepíteni, újraindítani az eszközt, sőt néhány alkalmazást törölni is próbáltam, hogy megnézzem, kell-e több hely, de semmi sem működött. Még mindig azt kérdezem, hogy ez az én végem volt-e, vagy a játékok tönkrementek, de szeretném folytatni az utamat a játékban, ha lehetőségem lesz rá. Különben játék közben nagyon szórakoztató volt, és 5 csillagot adtam volna, ha ez nem történik meg.
Nem működik, nem hagyja abba, hogy visszaküldjön a kezdőképernyőmre, ha jól működik, végül csinálja újra! A 3. fejezet feletti összes küldetés is eltűnt
NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE アクション apv
Ez a játék jó meg minden, de a naruto még mindig középen van. Jojo van a tetején.
Sokba kerül a tárolás, de szerintem megéri. További jó munkát
nagyon jo
Elégedetlen voltam, június 30-án beidéztem az Itachi és sauske kártyákat, és kaptam egy mega ritka Itachi és sauske kártyát, utána megcsináltam a sasuke és az Itachi kártya kötegelt evolúcióját, amikor a leltárhoz megyek, a kártyáim eltűntek, jelezd. mi történt?
Within VR - Cinematic Virtual Reality Hordiq fpv
NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE অ্যাকশন tvm
Ugyan az mint az előző.
NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE Екшн ymw
Ez a játék annyira szórakoztató, hogy megerősödj, csak darálj, ne csak durva a fejlesztővel, csak nem azért fizetek, hogy nyerjek, vigyorognod kell, hogy erős legyél
amikor 7☆ karaktert adtak hozzá, és szinte minden shinobiban tiszta a regen és a trap... ez túl egyszerűvé teszi a játékot. ha lennének speciális shinobik, akkor sokkal szórakoztatóbb lenne játszani. És az új jutsusokat is nagyon gyakran adják hozzá, ami kevésbé szórakoztató is
Amugy jo de az a baj hogy nem lehet ojan sok gemet gyüjteni mert 3 Chapter van inkább legyen ujra 20
A legtöbb hiba és összeomlás kijavítva.
Jó játék, de folyamatosan összeomlik, amikor támadási küldetéseket és egyéb dolgokat próbálnak végrehajtani.Nagyon szeretem a játékot, ami nagyon addiktív, de szeretném, ha hozzáadnád a nindzsa út küldetéseket, amelyek nagyon szórakoztatóak voltak, de én személy szerint ajánlom, ha azt hiszed, hogy egy bot vagyok, de nem vagyok az. lol
Ez nekünk a legrosszabb játék a legendás csúnya grafikával.
Szeretem ezt a játékot, de tudsz játszani a barátaiddal
Jó alkalmazás, de sok frissítéssel