Post by calgambgrasserrend on Mar 6, 2022 22:11:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ شورش سلطنتی 2: دفاع از دفاعی برج دفاع و استراتژی ج ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ شورش سلطنتی 2: دفاع از دفاعی برج دفاع و استراتژی ج IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تجربه رایگان ▞▞▞
▞▞▞ شورش سلطنتی 2: دفاع از دفاعی برج دفاع و استراتژی ج 2022 version ▞▞▞
Royal Revolt 2: Tower Defense RTS & Castle Builder Laga thgm
خیلییییییییییییی باااااااالههه👌
بازی خوبی است، مراقب بازیکنان باشید، مثلاً اگر هیچ بخشی از ارتقاها را متوجه نشدید، همیشه می توانید در ویدیوی ارائه شده مشاهده کنید تا به شما کمک کند درک بیشتری کسب کنید.
بدترین بازی
همه چیزهای خوب به پایان رسیده است. مشاهده تبلیغات غیرفعال را برای چیزهای رایگان مانند سینه، غذا و غیره بهروزرسانی کنید، اکنون باید کریستالها را خرج کنید و حرص و آز این بازی را نیز در اختیار گرفت.
Královská vzpoura 2: Tower Defense RPG a strategie Akční aapw
flaregames لطفا من نمی توانم در اتاق duguen بازی کنم. من نمی توانم برای گرفتن مومیایی، گرگ و حتی ارگ بازی کنم. لطفاً این مشکل را برای من حل کنید. اما چگونه این کار را انجام دهم
BRUH. من می توانستم این را در دوران کودکی بازی کنم، حالا دیگر نمی توانم این را بازی کنم؟ من وایفایام روشن است و اطلاعاتم روشن است و هنوز هم میگوید هیچ ارتباطی وجود ندارد! من به این 5 ستاره می دهم اگر واقعاً کار کند!
دست از بازی بردارید، خسته شدم. لیگ حرفه ای را برگردانید.
مفهوم جالبی است، اما اگر نمی خواهید پول خرج کنید، وقت خود را تلف می کنید. همچنین شما جواهرات دریافت می کنید و من متوجه نمی شدم که من تصادفی از آنها استفاده می کنم زیرا قهرمان شما از طریق برخی از توانایی های خود جواهرات را مصرف می کند. ارزهایی که می توانید با پول بخرید کدام است. نه تنها طراحی گیم پلی عقب افتاده ای دارد، بلکه تشخیص آن سخت است زیرا نمادی که گوهر منفی را نشان می دهد بسیار کوچک است. من از این بازیهایی که اصرار میکنند برای همه چیز بپردازی متنفرم، و مدام آن را به گلویت میزنند. بازی در ابتدا جالب به نظر می رسد،
Královská vzpoura 2: Tower Defense RPG a strategie Akční aapw
بازی اعتیاد آور است، اما آیا می توانید لطفاً جام حرفه ای را برگردانید، اما جام حرفه ای یک رویداد ماهانه است، که در آن می توانیم دوستان آسمانی داشته باشیم؟
اخیراً، RR2 بازی خوبی بوده است، اما حذف nemesis و سایر حیوانات خانگی حرفهای از فروش به این معنی است که دیگر نمیتوانیم آنها را تهیه کنیم، و این امر برای کسانی که آن را دارند واقعاً ناعادلانه است. به خصوص بعد از سطح 100، شما به یک حیوان خانگی مناسب نیاز دارید، اما اگر نمسیس در فروشگاه نباشد، برای شانس احتمالی در فصول، جواهرات نمیخرم. اگر فقط nemesis دوباره برای gems در دسترس بود، رتبه را تا 5 ستاره قرار می دادم. همچنین خوب است اگر بتوانیم نامها را تغییر دهیم، اما هزینههای زیادی از جواهرات داشته باشند.
yff
بازی خیلی خوبیه..من دوست دارم
Royal Revolt 2: Tower Defense RTS & Castle Builder Action hlv
یکی دیگر از بازی های دفاع از برج.
بازی ای که باعث می شود فرد با نیازهای رو به رشد پتانسیل واقعی بالغ شود.
من عاشق این بازی بودم من خیلی فعال هستم. من هر رویدادی را انجام می دهم. با این حال، شما طلسم های من را بعد از اینکه زمان زیادی برای آنها گذاشتم عصبی کردید، و با این حال اجازه ارتقای سیستم های دفاعی را می دهید، بنابراین ما تقریبا مجبور به خرج کردن سنگ های قیمتی هستیم. 🙄
بهترین بازی همیشه👌👌👌👌👌اما فقط مشکل اینجاست که من فکر می کنم برای نبردهای اتحاد باید نبردها را برای بازیکنان پایین تر مانند بازیکنان زیر lvl 80 افزایش دهید. و لطفاً گزینه ای برای اشتراک گذاری برخی از جواهرات یا کالاها با دوستان یا اعضای اتحاد داشته باشید
Ocean Is Home : Island Life Simulator Aventură wxy
فوق العادست🤩🤩🤩
تقریباً در آن زمان بام بازی عالی بود! من را لگد میزند و نمیتوانم ارتباط برقرار کنم.
ما باید ویژگی بازی تیمی را اضافه کنیم، بازی بازیکنان بیشتری را جذب خواهد کرد.ă
عالیه ولی یک ستاره زیادیشه چون اینترنتی هست برای بازی اینترنتی همیشه نیم ستاره خوبه
خوب بازی، ناتوانی در کنترل نما را دوست ندارم. خیلی وقت ها نمی توانم جایی که دارم راه می روم ببینم. همچنین بازی قادر به برقراری ارتباط بیش از حد نبود، بنابراین من آن را حذف کردم. خیلی بد.
وای
بازی عالی اما با نق زدن مداوم برای خرج کردن الماس و مروارید خراب شده که آزاردهنده است. نباید همیشه در مورد خرج کردن پول باشد...
باز نمی شود و من آن را به روز می کنم و تمام داده های آن را دانلود می کنم
واقعا ناامید شد. من و همسرم خیلی وقت بود که این بازی را انجام می دادیم. تا امروز واقعا لذت بردیم. همسرم در اواسط جنگ کاملاً ممنوع الکار شد زیرا چندین شخصیت دارد. اما او شخصیت های متعددی دارد زیرا عاشق بازی است. با این حال، هیچ یک از افرادی که با آنها بازی می کنیم و دارای اکانت های alt هستند، ممنوع نشده اند. واقعاً مایه شرمساری است که این کار را با کسی انجام دهید که برای مدت طولانی از طرفداران بزرگ شما بوده است. به شدت ناامید.
لطفا این بازی را جذاب تر کنید
زمان بارگذاری این بازی را کند می کند که باعث می شود من تمایلی به بازی آن نداشته باشم. این سرگرم کننده است، گرافیک زیبا. نیاز به انجام کاری در مورد بارگذاری ثابت،
خیلی بد و ناخوشایند. طراحی شده تا زیبا باشد و شما را با کلیک کردن مشغول کند، اما به اندازه تاکتیک ها یا مواد واقعی نیست. اینجا را کلیک کنید و به دنبال آن رنگ ها و صداهای شاد - اکنون برای همان مورد اینجا را کلیک کنید. کلیکهای بیپایان با پاداش کم یا احترام به استراتژی واقعی و بازی.
چه اتفاقی برای کنترل ها افتاده است؟ شخصیت شروع به دویدن می کند و هیچ کاری نمی توانید انجام دهید تا او را متوقف کنید. دکمه ها بی پاسخ می شوند و زمانی که دوباره پاسخ می دهند، شما قبلا کشته شده اید. بازی را دوست دارم اما در حال غیرقابل بازی شدن است. شرمنده
بهترین بازی تاریخ و گرافیکش بسیار خوب است، ممنون می شوم اگر بتوانید آنها را با همکاری با بازیکنان دیگر به روز کنید
بازیها فوقالعاده سرگرمکننده و اعتیادآور هستند، اما لطفاً یک بهروزرسانی اضافه کنید که در آن بتوانید دکمه سربازان را نگه دارید تا مجبور نباشم تلفنم را هزاران بار ضربه زدن به شوالیهها بشکنم Btw لطفا یک شورش سلطنتی بسازید 3😁😁😁
دانلود گسترده در بالای بازی از طریق سرورهای به ظاهر کند. اگر اتصال و برق مناسبی دارید خوب است، در غیر این صورت گران است.
بهترین بازی همیشه الان خیلی وقته بازی میکنه هیچ وقت خسته نمیشی فقط منفی بارگذاری سنگین و کند است، نیاز به یک موبایل جدید و اتصال وای فای خوب دارد.
عالی👍👍
به ندرت ارتباط از دست می رود
فقط خیلی تکراری میشه
Royal Revolt 2: torņu aizsardzības RPG stratēģija Darbības spēles vltp
بازی استراتژی ساده و لذت بخش که یک سیستم لیگ پاداش سخاوتمندانه را ارائه می دهد که با تلاش کافی می توانید به راحتی در صورت توجه کافی به جایگاه برتر دست پیدا کنید. برای آسیاب با آستانه پایین توصیه نمی شود. حالت جنگ 💪 یک فتح پایان بازی مبتنی بر تیم است، اما بدون همکاری کامل انجام نخواهد شد، بنابراین باید آن عضلات شبکه را منعطف کنید. در مجموع، در صورت اولویت بندی کافی، تجربه ای سخاوتمندانه را فراهم می کند.
نظر اصلی من تغییر کرده است. آن یک بازی عالی بود. سپس اشکالات در پایان مسابقات الماس به من ضربه زد. و از فلیپ فلاپ 1 و 2 به فلیپ فلاپ 2 و 3 رسیدم. به طور ناگهانی تقریباً به اندازه کافی مدال دریافت نمیکنم، 19 یا 20 مدال با مقدار بسیار نادر گاه به گاه بالاتر، که تفاوتی لعنتی ایجاد کنم تا به زحمت همگام شدن با پنج بازیکن برتر را به زحمت بیاندازم. و تعداد افرادی که از بالیستهای خودکار OPed سوء استفاده میکنند و هرزنامه میفرستند، بازی را بسیار آزاردهنده و رقتانگیز میکند.
خوب است که در یک نبرد 4k می گیرم اما از 2 نبرد یک شبه 35k می بازم. نه ممنون.
نمی توانم وارد حساب گوگل خود شوم