Post by calgambgrasserrend on Mar 6, 2022 22:17:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Epic Heroes War: Super Heroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Epic Heroes War: Super Heroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде генератор све ▞▞▞
▞▞▞ Epic Heroes War: Super Heroes 2022 version ▞▞▞
Свиђа ми се игра, забавна је и помаже ми да прођем време....... Шта се дешава? ажурирање забрља борбу са шефом. Не могу да уђем у њу сваки пут када покушам да дођем до 80% или 87% и седим тамо и никад не отварам то је срање. И даље ми се свиђа игра, али то је срање
Ризеанв
Epic Heroes War: Super Heroes சாகசம் ejyz
То је прилично добра игра за губљење времена. Свиђа ми се што можете да контролишете своје момке.
Потрошио сам новац на ову игру никад нисам видео ни део ствари које сам купио! Неће чак ни остати отворен довољно дуго да би одиграо једну кампању.. То није ни то, заостаје више од цалл оф дути када се игра на 1 траци!! Не преузимајте ову игру и ако то урадите... Дозволите ми да вам кажем да не трошите ни новчића на ову глупу игру!!! То је смеће и није вредно ничијег времена за игру! Вас програмере треба мало више научити о управљању игром"! "ИГРА ТЕЛЕФОНОМ!!!"""" НЕ ПРЕУЗМАЈТЕ!!!
Ова игра је изузетно избалансирана и фин и за разлику од других 1в1 рпг игара користи много вештина и тактика
Ужасно
.....озбиљно момци? Ценим стил игре који сте направили, али морате да урадите потпуну ревизију система који користите за хероје јер сам у фази 31 и постало је немогуће победити сада са мојим херојем јер ниједна количина вештине не може да победи половичан плави херој са слабим зеленим (посебно они са којима сам почео)!! и потрошио сам око 800 драгуља покушавајући да добијем бољег хероја, али не, добијам више опреме јер да, то је оно што ми треба! Не, није ваша игра добра и има потенцијал да буде сјајна, али нема баланса. Вероватно отерате више играча онда добијете начином на који сте зацртали своју игру, играјте се мало и онда платите или оставите и то краде било какву радост у игрању игре. У суштини ми је досадна ваша игра због овог проблема. Знам да то нећете поправити иначе не бисте успели на овај начин, али надам се да ће људи ово видети и напустити вашу игру сама.
Добра али не легендарна игра
Epic Heroes War: Super Heroes Avontuur grf
Игра је добра, али је веома тешко зарадити драгуље у поређењу са сличним играма
2002
Свиђа ми се. Невероватна игра и можете одабрати било који лик
Волим епиц Хероес вар поклон код је најбољи и не ресетујте моју игру и хвала на епском рату хероја
.ако је ваш играч слободан за играње.препоручујем то.не преузимајте ову игру.
Веома забавно, изазовно и дуготрајно и морамо да уложимо много посла да бисмо напредовали у игри, али време лети када уживате
То је веома добра игра, али хероји су прескупи. Мислим да мора да има 200 дијаманата. А платинасти хероји су прескупи. Мислим да мора бити од 1000 дијаманата.
ок, браво, драго ми је да уживам у овој авантуристичкој игрици нисам разочаран да је тако забавна....
лепа игра
Поправите утовар
добро до сада
Mr Gun Arcade hmiz
Ова игра је веома лепа, али многи људи преваре другу, али у реду је, ценим дивмод за ову игру, заиста су се потрудили да је направе
Купио сам неку опрему користећи свој новац и очигледно сам доживео грешку, чинило се да сам је добио, али тренутно не могу да пронађем опрему коју сам купио, имам рачун и све, даћу већу оцену када добијем оно што сам купио .
тигх
Мука ми је од ове игре, након што сам играо шефа сервера, награда ми није додељена. Тако је досадна па јој дајем само једну звездицу
Игра се неће повезати са сервером. Време за мисије или било шта у игри са бројачем се неће одбројавати осим ако игра није отворена. Сви около разочарани.
иако је његова тежина нивоа висока, али је и даље добра стратегија. палац горе дивмоб.
Потребна подршка
Уживати
Тако тешка игра
Тако лоше
Најбоља игра за мене и веома акциона игра за мене
Постоји ли начин како да повратим изгубљени налог?
Игра је кул
можете ли ми рећи дајте код плсс
волим ову игру, играо сам је више од 2 године. ова игра ми је била омиљена у последње 2 године. волим играче да су тако љубазни према другима.
905
где су моји ИОк драгуљи ок Хтео сам да надоградим своје персуе до Бога али данас када сам се пријавио пронашао сам О драгуље на парцели ??
Одлична игра 😆 али је веома тешко доћи до драгуља 😒
управо сам почео да играм ... одлична игра до сада је лака за научити да се игра ... нема везе како додаци функционишу ... куповине у игрици изгледају по веома повољним ценама ... кажем да је ова игра веома погодна за играче одлично посао!
Добра игра
У реду је
Дракула је најмоћнији Садовман је најмоћнији у овој игрици у марту 2018
Хехе
Па није лоше
супер!!!!
То је ОК игра
плати за победу најгора игра икада већ је потрошила 92,04$ на кокошји пакет који још није примљен. Мрзим ову игру само после твог новца.