Post by calgambgrasserrend on Mar 6, 2022 22:29:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ One Epic Knight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ One Epic Knight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode napaka vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ One Epic Knight 2022 version ▞▞▞
Všeč mi je ta igra, potrebuje več funkcij in preobleke ter nekaj res dražjih drobnarij, da podaljša življenjsko dobo igre. Ta igra pa mora posodobiti napako; se zruši (večkrat), ko Mana norost zaleti v steno oboka. Razvijalci upam, da to berete.
Ne morem niti odpreti igre, dobil sem samsung galaxy note 4
Zame ne bo naložil aplikacije na note 4! Večkrat sem ga poskušal odstraniti in znova namestiti. Vsakič se zruši na začetku.
Ta igra je kos krapa
Force se zapre na zavihku 10.1 neuporaben brez posodobitev, ki bi jih bilo treba popraviti
Obožujte vse!
One Epic Knight არკადული liow
One Epic Knight Arkade ysps
uporabljam android z core duo procesorjem 1ghz in sladoledom. in zaostaja. zelo zabavno je, prosim, popravite zamik, ker uživam v igri
Zelo zabavno. Ampak iz nekega razloga se ne morem ustaviti. Prav tako bi bilo kul, če bi lahko izbrali, katero kožo želite za svoje orožje in ščit
Dobra grafika
Igra se niti ne odpre. Samo zruši se. Droid Turbo. Ne vem, zakaj ga ne morem odpreti tukaj.
Igra ves čas preneha delovati
Mislim, da je to ena najboljših tekačev, če ne. Potrebuje pa malo več vsebine. Ampak na splošno odlična igra. Obvezno poskusiti.
One Epic Knight Arkaadmängud jdlx
To je noro in zasvoji. Všeč so mi reference in zajeten dialog.
To je res odlična in zabavna igra, a jame je pretežko videti
To je res odlična igra, vendar jo pestijo zrušitve. Ne morem reči, kaj je vzrok, vendar mislim, da je mana norost, ko greste skozi vrata, z drugimi vrati ali stopniščem na drugi strani.
Všeč mi je
Ta igra ne deluje na G4, popravite to. Všeč mi je bila igra, ki jo ima moj brat in če bo igra začela delovati na G4, bom zelo hvaležen
vsakič ko ga poskušam odpreti se zapre
1 sekundo mi je postalo dolgčas
Igra se zruši ob zagonu
Prisilno zapre samo note 4 wifi. Poročeno
To je super
Ne moreš ga premakniti, samo drsi plus neumni komentarji
Všeč mi je igra, vendar mislim, da je čas za spremembo novih predmetov ali kaj podobnega
Ne deluje, ne odpre se.
Ne maram dajati nič 5 zvezdic, to je odlična zabavna igra, priporočam vsem.
Na začetku je bilo kar lepo, kasneje pa, ko se navadiš, ti bo zagotovo dolgčas. V njem ni nič tako posebnega. Hitrost je v redu za moj Tab2.
One Epic Knight आर्केड गेम kweh
Ne bi mi pustil igrati!!!!!!!!
Podrobnosti v igri so dobre, treba jih je malo izboljšati
One Epic Knight ארקייד xbg
To igro sem igral najdlje, nato pa je šla brez povezave. Bil sem zelo razočaran! Pred kratkim sem kupil novo tablico in ugotovil, da se je vrnil, da je treba začeti znova, vendar sem tako vesel, da se je vrnil. Ljudje, ki so ustvarili to igro, so iznajdljivi, je tako zabavna in zahtevna ter drugačna od vseh istih starih iger , kapo dol pred ustvarjalci! Upam samo, da bo tokrat ostalo in je smešno, spet najboljša igra!
sesuje na uvodnem zaslonu na opombi 4.
Ni res zanimivo. Predvideva se, da ima misijo, nato pa po zaključku misije gremo na drugo stopnjo, kot je igra Despicable Me. Ta je pač neumen tek brez poslanstva in dobrih stvari. Odstranjevanje, adijo 👋
se ne odziva
Naloži se na začetni zaslon. To je vse, kar počne. Igra ne deluje več. S9 /Oreo
Hej fantje! Igra je odlična, vendar bi rad predlagal nekaj stvari, ki bi izboljšale igranje. Jame je včasih težko videti, predlagam, da postanejo bolj vidne. Kar se tiče kovancev, mislim, da bi bilo bolje, če bi lebdeli s tal v pokončnem položaju, namesto da bi bili na tleh. Razen tega je igra res dobra. Vstrajaj.
"Sploh se ne zažene" Ta igra je nostalgična, zdaj pa se sploh ne zažene
Zakaj?! Zakaj?!
Smešno je skupaj s tem, da je zabavno. Zabavna igra haha
Countryball Potato Mayhem Акционе znf