Post by ommullitherhard on Feb 22, 2022 22:02:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Towerlands - tower defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Towerlands - tower defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok hibaforrás ▞▞▞
▞▞▞ Towerlands - tower defense 2022 version ▞▞▞
Kézműves cikk nem jelent meg kétszer. Kész a játékkal.
Rendben van, több dolgot kell csinálni, a havi magas, hogy mennyit kapsz, de akkor is sokkal kevesebbet kapsz, ha ezt az utat választod. Még mindig több mód kell a céhekhez és a pvp-hez, miért nem pvp, jó lenne elvinni mások cuccait hehe
Szó szerint a Grow Castle rosszabb példánya, ha ezt a játékot nézed, ne vedd fel, mert sok funkció fizetőfalak mögé van zárva. A Grow Castle előrehaladása sokkal jobb, és van lehetőség cuccok vásárlására is, de ezek a cuccok továbbra is könnyen elérhetők a játékkal.
Nagyon szórakoztató! Bárcsak ne lenne korlátozva a sebesség. Havi 10 dollár meredek az ilyen szolgáltatásokért. A reklámok hiánya azonban fantasztikus, de az előfizetés plusz a játékvásárláskor egy kicsit sok. De jó játék
A játéknak sok hibája van. Amikor kilépek egy csatából a térképről vagy a klánháborúról, nagyon rövid időre betölti a főoldalt, majd visszaállítja a térképoldalra vagy a klánháború oldalára. Ez óriási problémát okoz, ha véletlenül rákoppintok az adott oldalon (főképernyőn) lévő bármelyik opcióra, például a "csata" opcióra, akkor az valahogy keveri a normál csata és a klánháborús csata felületét. Emiatt nem tudok csapatokat bevetni vagy képességeket használni csata közben.
A játék mechanikája rendben van, mint korábban. A sebesség valamelyest javult. A legutóbbi frissítés után az "alig fut" helyett "túl öreg a telefonom"-ra frissítették.
Semmi bajom a játék jó grafikájával stb... DE hülyeség, hogy a gyorsításért fizetni kell azért, hogy 5% extra tartalmat kaphass, ha tudsz gyorsítani anélkül, hogy fizetni kellene, jobb játék lenne és én ezt tenném 4 csillagot adtam neki 2 helyett
Klánok összecsapását játszottam, amikor egy értesítés arra késztetett, hogy elhagyjam a csatát, és elveszítjük a klánháborúkat
Szórakoztató játék. Ritka játék, amely nem kényszerít arra, hogy hirdetéseket nézzen, vagy $$-ra van szüksége a nyeréshez. A hirdetések nem kötelezőek. Csak azért veszek valamit, hogy támogassam
Nagyszerű játék, túlságosan szórakoztató, de ez az egyik olyan játék, amit játszol, majd törölsz, és valami másra lépsz. Nincs kedvem tovább játszani. Szerintem a verseny és a társadalmi elemek hiánya az, ami utána kicsit unalmassá teszi. De jó játék. Eltávolítás most.
*Az alábbi probléma 2½-3 hét után megoldódott* A játék nagyszerű módja volt 5-8 perc üresjárat égetésére, majd jön az 1.11-es frissítés, és csak egy ikonná változtatja, amely szép képet villog a képernyőn. 5-10 másodpercig. Igazából én is kezdtem igazán élvezni a játékot.
Nagyon szeretem a játékot, de a francba az alkalmazáson belüli tranzakciók csak ragadozók. 9,99 dolláros előfizetés? Ez egyszerűen őrület. A játék lelassul, ha néhány percnél tovább játszol, hacsak nem kapod meg az előfizetést. A legolcsóbb új karakterek, egyenként 9,99 vagy több lesz. Nincs rá szükséged, legalábbis nem azon a ponton, ahol én vagyok. De automatikus küzdelem és sebesség, ha a kúszás feletti csata az előfizetés mögött van. Egyszerűen nem elfogadható.
Nagyon szeretem a szórakoztató játékot, de nem éri meg az árát, és igen, az általuk választott áron készített tartalom az általuk használt szó szerint tisztességes, de havi fizetésért nem az egyszeri díjnak kell lennie
Nagyon szórakoztató és élvezetes játék. Egész nap lefoglal. Szép az egységválaszték, remélem lesz még ilyen. Egy dolog, ami zavar, az az, hogy milyen könnyen lehet rosszul kattintani egy drágakő vásárlására a dolgok frissítése során! Kérjük, adjon hozzá egy opciót, amelynél egy előzetes megerősítési jelölőnégyzetet ad!! Nagyon kényelmetlen, és nagyon könnyen tévedhet. Ha ez megoldódik, megkapod az 5 csillagot.
Towerlands - tower defense Diskarte ugvu
スリングショットスマッシュ:射撃場 アーケード irzr
A játék élvezetes, de túl sokat próbál rávenni valódi pénzt költeni, és bosszantó lesz. Már 20 perc játék után is bosszankodtam rajta, és a reklámok szuper hosszúak. Elviselhetőbb lenne, ha rövidek lennének a hirdetések. A "pro tagság" vagy bármi más megszerzése havi díj, ami elég magas. Ha egyszeri díj lenne, akkor fontolóra venném 9,99 fizetését.
Elég érdekes. De nem csatlakozhat a klánhoz, mert nem tud felhasználót létrehozni (név, ország és fénykép). A játék egy kicsit lassú, ha nem akarod mindig a hirdetést nézni, amikor "bónusz" jelenik meg. Offline aranygyűjtés FTW!
Lehet, hogy jó játék, de egy gagyi és frusztráló tutorial, elvette az összes mókát, 30 másodperc alatt töröltem.
Towerlands - tower defense Strategie xgzq
Szerintem ez egy nagyon szórakoztató játék. A profi előfizetés azonban azt hirdeti, hogy lehetővé teszi az extra bónusz megszerzését hirdetések megtekintése nélkül. Ez jól hangzott, mivel vidéken élek, és a legtöbbször nem tudom betölteni a hirdetést. Azonban meg kell várnia, amíg a hirdetés betöltődik, mielőtt igénybe veheti az extra bónuszt, annak ellenére, hogy profi van! Így sajnos lemaradtam egy tonna aranyról, mert nem tudom feltölteni a hirdetéseket! Nem ajánlom senkinek, aki instabil kapcsolattal rendelkezik, hogy fektesse be a pro-ba.
Szórakoztató és rendben lévő játék, ha szereted egyszerre 5-10 percig játszani. Felállok, integetek, aztán néhány órával később visszajövök, hogy pénzt gyűjtsek a gyűjtőktől, és frissítsem a csapataimat néhány szinttel. Túl nagy a szakadék a jelenlegi csapataim és az egyes hullámok között. Úgy tűnik, a csapataim lineárisan feljebb lépnek, és az ellenség exponenciálisan keményebbé válik. Ez a játék nagyon nehéz a P2W mechanikán, hacsak nem próbálsz hirdetéseket nézni, de mivel AdBlockom van, soha nem látok hirdetéseket
Ahhoz, hogy ez a játék ötcsillagos legyen, adj nekünk több lehetőséget a hősökkel kapcsolatban, és minden várat 5-tel emelj fel minden olyan helyen, amelyet legyőzhetsz, és próbáld meg megszerezni azt is, szerintem újratelepítem.
Ez a játék meglehetősen jól indult, és érdekes volt, de a fejlődés maximalizálása érdekében meg kell néznie videókat, amelyeket jónak találtam. Ezután gyorsan unalmassá és ismétlődővé válik, különösen akkor, ha a torony méretét maximalizálod. Összességében tehát ez egy jó játék, túl sok hozzáadással elrontotta, és nincs mélysége ahhoz, hogy fenntartsa az érdeklődést.
A játék nagyon jó. Szórakoztató, és nem unatkozik túl gyorsan. Ez nem csak egy másik népszerű játék rossz másolata. A hirdetéselhelyezés azért jó, mert a hirdetések megtekintése opcionális, és valójában jutalmat ad érte. Az egyetlen dolog, amiért nem adok 5 csillagot, az az, hogy nincs olyan sok különböző tennivaló. A játéknak több lehetőségnek kell lennie.
Towerlands - 성 디펜스 전략 egf
A teljes játékmenet szórakoztató, érdekes és egyedi, de azt tapasztaltam, hogy több tucatszor újra kell csiszolnom a szakaszokat, hogy egy ponton haladjak. A játék újratelepítése nélkül nem tudnám megmondani, melyik szinten indult. Ugyanezen a ponton azt is találtam a túlvilágban, hogy csak 1 helyet tudtam legyőzni. Válasz a Black Bears számára. Módosítottam az összesített pontszámomat, mivel a Google nem veszi figyelembe az összesített értékelésnél a részpontszámokat. A véleményemet is szerkesztettem, hogy hasznosabb legyen.
A jutalom növelése nem működik. Kérjük, javítsa a problémát.
Miután 2 hónapig játszottam ezzel a játékkal, határozottan azt mondanám, hogy érdemes letölteni, a játékban az a jó, hogy nem kifizetődő nyerni, vannak hirdetéseik, de nagy előnyökkel járnak. Amint eléri az lv 100 torony, csak spórolnék, és minden egységet lvl 80-ra frissítenék, mielőtt folytatnám, így ez egy séta a parkban, de összességében ez a játék nagyszerű!
Ez egy szórakoztató játék, legalábbis az első 20 körben ez az érzés. Ezt követően, ha még 1k aranya sincs, akkor vége, mert mindent MINDEN EGYSZER frissítenie kell. Nagyon kifizetődő nyerni, mint ahogy NAGYON FIZET A NYERÉST. Ha nincs pénzed, nem ajánlom ezt a játékot
Az új frissítés állítólag "szórakoztató" új funkciókat adott hozzá, de csak annyit tettek, hogy jelentősen megnövelték a szintemelkedések exp-jét, és lezárták az egyetlen hatékony módot a szintlépésre olyan portálok mögé, amelyek gyorsan túlmutatnak, miközben egyetlen egységtípusra korlátozták. Az íjász egység portál önmagában egy vicc, és szinte lehetetlen, hacsak nem veszel pályákat vagy vásárolsz drága egységeiket valódi pénzért. Egy tisztességes játékot tettek tönkre egy "szórakoztató" tartalomfrissítéssel (nerf és cash grab).
Nagyszerű játék, DE a 10 dolláros havi előfizetés túlságosan mohó, mivel zárolja az alapvető QoL-szolgáltatásokat, mint például a harci sebesség vagy az automatikus harc. Amellett, hogy nehéz megengedni magamnak az összes új egységet, amit folyamatosan dobnak rám, a pénzen túl nehéz megengedni magamnak, mindig kézzel kell harcolnom, ami túl időigényes.
Eddig jó játék. Várjuk az új frissítést. Utána, ha még mindig szórakoztató és könnyű reklámok, adok rá 5*-ot és fizetek egy kicsit a játékért👍
Reklámok, hirdetések, még több hirdetés. 1 hirdetés három autócsatát kap, majd minden győzelemért egy hirdetést. A hirdetések hiánya lassú lejátszást és még lassabb előrehaladást jelent. Ráadásul a csaták unalmassá válnak, mivel körülbelül három fajtájuk van, és újra és újra megismétlődnek.
A játék egy fantasztikus, de véleményem szerint használja a felhőmentést, mert. NEM TUDOM visszaállítani a régi mentési játékomat. Ez idegesít. Kezdje újra nulláról/0-ról. Őrület... :"(
Csak egy kicsit játszottam. Most kaptam lvl40-et, és lecsökkentette a sebességet x1-re, ez nem tetszett, hogy őszinte legyek. Ha gyorsabban kell mennie, fizetnie kell az előfizetést. Tudom, hogy az alrendszer extra juttatásokat ad, de ezért az árért sajnálom, hogy nem. Vannak jobb ingyenesen játszható játékok, mint ez, amelyekkel élvezetesebb a játék. A játék jó szégyen volt az előfizetés miatt.
Nagyon szórakoztató. Sok hirdetés
Mindig LAKAD. És túl hosszú az induláshoz. Javítsák ki, fejlesztők. Mások a játékaid. Túl hosszú BETÖLTÉS..... unalmas.
A játékmenet az elején jó. Egy bizonyos szint után a játék őrülten nehéz lesz előrelépni. És amikor ez a 3 játékmód túlterhelődik. Bent nincs mit játszani, és unalmassá válik. És a klánok csak egy névvel nem találnak ott aktív játékosokat.
Az alapjáték rendben van. Elég jó ahhoz, hogy a 150. szintig játsszak. Ebben a játékban messze a legrosszabb az f2p bevételszerzési modell. Ez a játék és az összes tartalma legfeljebb 2,50 GBP értékű. A hirdetések nélküli játékhoz a fejlesztő havi 9 fontot kér! A hirdetésekkel való játék azt jelenti, hogy a játékidő körülbelül 50%-át úgy töltöm, hogy nem is nézek a telefonra, miközben várom a hirdetések befejezését.
Nagyon jó... lenne. Problémás a reklámok lejátszása , újra és újra problémás klán jutalom begyűjtés..stb. valamit csináljatok vele erre így sajnos semmi szükség
Ez a játék CSODÁLATOS, ha reklámbevételeket gyűjt. A hirdetések elengedhetetlenek az időben történő szintlépéshez. Ha szereted a hirdetéseket, ez a játék az Ön számára.
Imádom ezt a játékot, ezt a koncepciót és a játékmenetet. Nagy kár, hogy ez egy igazán p2w játék és reklám alapú játék. 10 órás játék után valóban meggyőzött, hogy a továbblépéshez meg kell nyomni a hirdetések gombot (ha nem, akkor annyit kell darálni), és az automatikus lejátszási rendszert, amely csak "profi" felhasználók számára érhető el. Kár, hogy a játék maga a pénzt.
A játékmenet rendben van. De a hirdetések elég agresszívek. Minden hirdetést meg kell néznie, hogy sok aranyat szerezzen, ami a fejlődéshez szükséges.
A Towerlands valójában egy jó kis játék, rengeteget kell csinálni, és rengeteg a frissítés. Az arany az egyetlen probléma, eleinte 600-at kapsz egy csatáért, majd duplán jutalmazhatsz 5k-t, ha megnézel egy hirdetést, de a hirdetések szörnyűek, és nincs rajtuk gyorsító nyilak vagy még csak egy x sem, így nincs lehetőséged kilépni az összeadásból. szóval minden alkalommal ki- és bekapcsolnom kell a játékot, ettől eltekintve nagyon jó
Ez a játék valójában szórakoztató. Ha szereted a klánok összecsapását, valószínűleg élvezni fogod ezt a játékot. addiktív, jó idő fogyasztó, és nem erőlteti a reklámokat, többnyire opcionálisak. Nem szeretem a VIP tagságot, de megértem, mert ez egy ingyenes játék. 4/5
Gyorsan és egyszerűen játszható. Rengeteg könnyen elérhető frissítés kipróbálható.
Láttam a játékot és nagyon jó! De nem tudtam betölteni a játékot, kérlek javítsd ki a Chromebookok esetében.
a telefonomnak elölről kellett kezdenie, és minden fejlődésem eltűnt, kérjük, javítsa ki.
VALÓDI PÉNZ SZÜKSÉGES. A játékhoz valódi pénzre van szükség a nagy teljesítményű egységek és modulok megvásárlásához, amelyek a messzire jutáshoz szükségesek, még az automatikus játékhoz is pénz kell. Maradjon távol ettől, és játsszon helyette a GROW CASTLE játékot.
Remek játék, online és offline is játszhatom. Remélem, sikerül kijavítania néhány hirdetést, amelyek akkor sem némítják el magukat, ha néma módba állítom a telefonomat, egyszerűen túl HANGOSAK.
Nagyon addiktív és kihívásokkal teli játék, de ehhez a játékhoz sürgősen szüksége van egy f2p egységre. A jó egység 100%-a p2w zárolva van. Kérjük, javítsa ki a drágakő csalást, amikor bekapcsoljuk. Olyan keményen spóroltam, és háromszor is átverést kaptam, amikor véletlenül megérintettem a semmiből előbukkanó drágaköveket. A TBH szerintem jó a fejlesztő, de a marketing nagyon borzalmas a munkájukban, a Pro-t egyszeri vásárlásnak kell venni, nem havonta, és a boltban soha nem lesznek promóciók vagy jó ajánlatok, az ajánlatok, amiket folyamatosan villognak, olyan szörnyűek, ne nevezd nagy üzletnek. OMG ! Fizetek a játékokért, de nem vagyok hajlandó erre a játékra jelenleg nem. A FRISSÍTÉSEKNEK ÉS A RENDEZVÉNYNEK KÖVETKEZTETÉSESEN KELL LENNI!!!
Nagyszerű frissítés egy korábbi toronyjátékhoz. Az egyetlen kifogásom, hogy nincs statisztika minden csata végén.